Makeover med Frida

Här har du vackraste Frida som sökte till mig som Hår modell och jag har gjort en make over på Frida med både klippning, avfärgning, färgning och slingor. Det har tagit några gånger. Fridas hår är väldigt kraftigt och tjockt. När Frida kom hade hon färgat sitt hår för inte så länge sedan med en Mahogny färg som var mer åt det violetta hållet. Jag ville få fram mer den koppar röda så vi fick börja med en avfärgning. Sedan blev det klippning, på både längder, uppklippning och uttunning. Därefter gick vi igång med färgningen av den koppar röda nyansen jag ville få fram, lite mörkare i botten och lite ljusare i längderna. För att få lite mer dimension i längderna avslutade jag med slingor som jag målade i med Open air blondering, allt från Matrix. Matrix in my heart! Jag är så nöjd med resultatet, det blev fantastiskt fint och Frida är underbar tjej! Så kul!!

Efter hårbehandlingen blev det styling med håret, make up för att framhäva Fridas vackra ansikte med toner som nu passar hennes nya frisyr och färger, styling med kläder och vind i håret blev det ett ”Photo shoot” ( fotografering). Här ser du resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait