Om Mig
Eva Lurell Persson

Eva Lurell Bild Skönhet Hälsa


Eva Lurell Bild Skönhet Hälsa är mitt koncept.

Jag är utbildad fotograf sedan 2012. Bild redigerare 2013. Hår och Makeup artist har jag arbetat som i 30 år med utbildning från England, London. Reiki Healing har jag arbetat med sedan 13 år och haft många klienter. Jag är även utbildad Meditations ledare och under pandemin 2020-2022 utbildade jag mig till Undersköterska med inriktning akutsjukvård.

Där av alla grenar jag utför som har gynnat mig genom alla mina uppdrag som med klient möte. Vilket arbete jag än utför går det hand i hand med både skönhet och hälsa.


Du är välkommen att kontakta mig för uppdrag när det känns aktuellt som Fotograf eller Hår och Makeup Artist, priser diskuterar vi tillsammans. Jag finns i Nybrostrand utanför Ystad i Skåne.

Vill du boka en behandling går det bra att höra av dig via mail. Gå gärna in på Reiki Room så har du alla behandlingar och priser där.

Vill du boka in dig på en workshop, gå gärna in o kika på Workshops där du ser vad mitt utbud är, går det bra att maila eva@evalurell.se eller ringa 070-7153797

Mvh

Eva Lurell Fotograf/ Hår och Makeup Artist/ Reiki Healer