Om Mig
Eva Lurell Persson

Eva Lurell


Jag älskar naturen, den är jag i så mycket jag kan på min fritid. Den inspirerar mig i mitt arbete då jag blir väldigt stilla i naturen vilket i sin tur väcker min inspiration.


Jag och min familj bor i ett litet samhälle som heter Nybrostrand i södra Sverige, här bor jag med min man och våra döttrar, 2 är redan utflugna och våran minsta har nu tagit studenten och börjat arbeta.


Eva Lurell Bild Skönhet Hälsa är mitt koncept.

Jag är utbildad fotograf sedan 2012. Bild redigerare 2013. Hår och Makeup artist har jag arbetat som i 30 år med utbildning från England, London. Reiki Healing har jag arbetat med sedan 13 år och haft många klienter.

Där av alla grenar jag utför som har gynnat mig genom alla mina uppdrag som med klient möte. Vilket arbete jag än utför går det hand i hand med både skönhet och hälsa.


Du är välkommen att kontakta mig för uppdrag när det känns aktuellt som Fotograf eller Hår och Makeup Artist, priser diskuterar vi tillsammans.

Vill du boka en behandling går det bra att höra av dig via mail. Gå gärna in på Reiki Room så har du alla behandlingar och priser där.

Mvh

Eva Lurell Fotograf/ Hår och Makeup Artist/ Reiki Healer