Frisör Nybrostrand

I Min salong i Nybrostrand tar jag emot dig som vill få en snygg klippning med styling, kanske en helt ny Look med både klippning och färgning eller varför inte en liten kurs i Makeup. Vad behöver du? ibland behöver man bara en inspiration och ett nytt perspektiv från en annan synvinkel. Tänk vad bra man mår av att ta hand om sig själv och det gäller alla bitar, både insida och utsida.

Vill du söka som hår modell till mig, går det bra att skicka bild och skriva lite om dig själv och varför du vill vara hår modell till mig. Du ska vara pigg på att göra en lite större förändring. Skickas till eva@evalurell.se

Jag älskar att arbeta med färger och framförallt att ta fram skönheten i varje individ. Vi är alla vackra, ibland har man bara svårt att se det hos sig själv. Välkommen till mig, vi pratar innan, sitter ner och diskuterar och känner in vad just du önskar! Jag tar alltid tiden till min kund, viktigt att du skall känna dig trygg med ditt hår och din egen inre och yttre skönhet. Välkommen!

Tids bokning krävs och avbokning 24 timmar senast innan bokad tid på tel: 070-7153797

Modell: Carolina Thelin

Fotograf: Peter Irgens

Hår och makeup, styling: Eva Lurell.