En vanlig onsdag.

Idag har jag tränat, och det är så härligt nu när man har eget företag att man kan själv bestämma sina dagar. Det är såklart planering som gäller och då kan det även innebära att man arbetar längre in på kvällen. Mitt arbete går ut på att göra uppdrag, och det är precis så jag älskar att arbeta. Tricket är att hitta en bra balans, motion, bra mat och god sömn, som för alla såklart, men extra viktigt också att träna mindfullness, så att man kan lita på att allt går bra, och känna sig nöjd med det. En inre tro att företaget rullar på. Jag ser det som min lilla bebis, en passion som existerar för mig, när det gäller drivet, då också motsatts till drivet, mindfullness, om du förstår vad jag menar. Balansen i livet, du vet. Jag önskar dig en helt vanlig onsdag, se livet med glädje, så blir det så. Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait