Workshops

VT-Workshops 2023

Workshop-Meditation-Bloom from within18-19 Mars 10.00-16.004 500 kr
Workshop- Meditation-Vision board15 April 10.00-16.001 800 kr
Workshop-Meditation-Vision board6 Maj 10.00-16.001 800 kr
Workshop-Meditation-Bloom from within20-21 Maj 10.00-16.004 500 kr
Information om de olika workshops läser du om längre ner.

HT-workshops 2023

Workshop-Meditation-Bloom from within19-20 Augusti 10.00-16.004 500 kr
Workshop-Meditation-Vision board23 september 10.00-16.001 800 kr
Workshop-Meditation-Fullmåne28 oktober10.00-16.001 800 kr
information om de olika workshops läser du om längre ner.

Meditation

Meditation i sin egen form är ett verktyg för att komma närmre dig själv och få en förståelse om hur du själv sätter dina egna begränsningar och skapar illusioner om hur allt ska vara under de omständigheter du själv har gått igenom. Oftast handlar det om ett överlevnads sätt som påverkar dig själv i dina val i livet. Meditation hjälper dig att få ett nytt perspektiv om dig själv och till dig själv. För mig har det varit ett fantastiskt verktyg och utbildade mig själv till Meditations ledare 2018 på Andrums andliga Akademi i Malmö och har lett många meditationer sedan dess, både med enskilda och i grupp.


Workshop Meditation Bloom from within

Pris: 4 500 kr

Detta är workshopen för dig som vill gå in på djupet, mötet med dig själv i meditation. Läkande på djupet som skapar förståelse, reflektion och helande.

Detta är en trygg plats där du delar med dig av dig själv eller inte, allt är okej, vad du än vill och känner dig trygg med, det är ett inre arbete, ett uppbyggande av tillit, både till dig själv och andra.

Då vi varvar med skapande av skönheten inombords går vi också in på skönheten och vikten av rörelse. Rörelse på ett mjukt vis som gynnar kropp och själ.

Lymfsystemets påverkan av din kropp och lite tips om hur du kan påverka detta själv.

Hur man kan skapa med Gua Sha.

Ansiktsyoga, vi tränar lite olika rörelser med ansiktsyoga.

Mirror work- Spegel Arbete.

Du tränar alla dessa delar under denna workshop med inriktning skönhet.

En befriande skönhets helg i renaste form, umgås med likasinnade, mycket gråt och skratt, förståelsen om att du inte är ensam.

Sista dagen avslutar vi med lite makeup för den som tar med sin egen makeup, om du behöver hjälp att

t e x. lägga en ögonmakeup som framhäver dina ögon, eller hur du snyggt lägger ditt läppstift.

Vad ingår:

-Det ingår lunch och fika i 2 dagar.

-1 st Kompendium.

-1 st Gua Sha

-En inspelad meditation att få med hem.

-Meditation vid hav och i skog om vädret tillåter annars mediterar vi inomhus, i en mysig och lugn miljö.

-Massa gråt och skratt.

-Träffa likasinnade.

-Våga se och ta fram din egen unika skönhet.

När du möter dig själv öppnas alltid nya dörrar!

PS. Om ni är en grupp på annan plats i Sverige, eller annat land, kan jag komma till er, med reservation för extra kostnad med resa och boende.


Workshop Vision board

Pris 1 800 kr

Detta är workshopen för dig som vill boosta dina drömmar och öppna upp din egen inre skapande kraft. Den kraften som finns inom dig. När du släpper kontrollen och illusionen av hur allting ska vara.

Efter Meditationerna skapar vi med hjälp av klipp och klistra, en tavla och tar fram den kreativa sidan av dig. Energin från Meditationen kommer att göra god effekt i din visions tavla, den visuella kraften boostar din dröm, som du själv väver in i din verklighet, med hjälp av din egen energi.

Du får en förståelse om hur mycket du själv kan påverka ditt eget liv med olika verktyg.

Här arbetar vi med att bygga en Vision Board, en visions tavla. Som med din egen energi skapar du en tavla som du vill uppnå i livet. Du får hitta olika bilder som handlar om dina mål och drömmar, ingenting är för litet, du sätter alltid dina egna begränsningar, men här finns inga begränsningar i denna workshop. Du kanske vill öppna en ny verksamhet, en blomstrande verksamhet, ja då hittar du olika bilder och text e t c som matchar denna dröm och med hjälp av din fantasi, kan detta bli möjligt i verkligheten. Att våga drömma och tro. Denna tavla tar du med dig hem och sätter upp på en plats där du ser den varje dag.


Where your focus goes, your Energy flows.


Den första visions tavlan jag skapade till mig själv för 3 år sedan.

Workshop Fullmåne

Pris 1800 kr

Detta är workshopen till dig som vill ta del av att arbeta med fullmånens energier, som ger extra kraft till det du behöver släppa taget om.

Här gör vi olika gruppmeditationer både ute inne, beroende på väderförhållande, och du får göra en fullmåne ceremoni som ger extra kraft till att släppa taget om sådant som inte gynnar dig längre.

Du kan dela med dig eller inte, det viktiga i denna process är att du med hjälp av fullmånens energier förlåter dig själv och de som du själv känner har gjort dig ont medvetet eller omedvetet, de kan vara ett eget beteende du vill förändra, oavsett vad, så något du vill släppa taget om eller förändra. Det fungerar, då jag själv arbetat med månens energier sedan några år tillbaka, har förstått att det finns så mycket mer hjälp man kan få av energin som redan finns i både vår natur och i allt som redan är. Ett arbete som är viktigare än vad man tror, och med hjälp av energierna just vid detta tillfälle handlar om månen. Månen påverkar tidvattnet och så våra känslor, allt hör ihop.

När du möter dig själv öppnas alltid nya dörrar, att förlåta och släppa taget för din egen skull är det viktigaste arbete du kan utföra.

Att få en sorts förståelse för sin egen del, få perspektiv och lösgöra knutar skapar nya möjligheter för en själv.

Let it go, Let it flow.