Reiki Room

Modell: Kajsa Lindström

Fotograf: Peter IRGENS

Hår och Makeup: Eva Lurell Persson


Välkommen till REIKI Room.

Jag är utbildad Reiki Master, Medium, Meditations ledare, Taktil Massör och undersköterska med inriktning akutsjukvård. Jag har många strängar på min lyra men anser att jag finns där det behövs. Jag har mitt lilla Reiki Room på Vildgåsvägen 20, 271 71 Nybrostrand, nära havet, så man kan alltid gå ner till havet om man vill få intryck av naturen också efter en behandling.


Här finns det att läsa om alla behandlingar som jag ger i syfte och intention för bättre mående.


Reiki Healing session: Här får du ligga på en massagebänk med kläder på och där jag med hjälp av hand påläggning kanaliserar energi som rensar och renar dig. Du kan känna det som en städning av energier och man får ett fantastiskt lugn som lägger sig som om man ligger i en vagga. Därmed befinner du dig i stillhet som är så viktigt för ditt välbefinnande och din egen läkning. Behandlingen tar ca 90 minuter med samtal efter själva healing sessionen. Pris 950 kr.Taktil Massage:Här får du ligga på massage bänk, så att jag kan ge en taktil massage som är en berörings massage. Den sätter igång alla hormoner som serotonin och oxytocin så att du får ett fantastiskt välbehag. Jag masserar hela kroppen och ansiktet får också en ansiktsmassage. Oftast somnar man och det är en otroligt läkande behandling för sitt eget välmående. Jag använder oljor av bästa slag som är ekologiska. Ljuv musik spelas och du kommer in i ett underbart flöde. Behandlingen, hela massagen, tar ca 90 minuter. Pris: 1050 kr.


Healing massage: Är en blandning av Taktil Massage och healing, där du får samma massage som taktil massagen men med inblandning av healing. Denna massagen är fantastiskt avslappnande och välgörande. Den går verkligen på djupet och kroppen svarar an med en sådan djup avslappning och läkning. Behandlingen tar 90 minuter. Ha gärna mjuka kläder som du sätter på dig efter behandlingen. Pris 1150 kr


Meditation:Vill du lära dig att meditera. Du får här en meditations session där jag leder dig in i en guidad meditation där du får budskap av dina guider. Du får först lära dig att känna in din guide och därefter bli förmedlad ett budskap som du får nytta av just nu i livet. Som en nyckel som öppnar en ny dörr till ditt inre. Där händer alltid spännande saker efter en sådan här session då nya vägar öppnas i det yttre också. Tid 75 min. Pris 850 kr.Medial Coaching: Här lägger vi först upp en karta på var du befinner dig just idag och vart du vill komma. En guidad meditation för din inre öppning och sen tillsammans lägger vi upp punkter och steg på kartan för att du ska nå ditt mål. Detta är en behandling som gynnar din egna framgång oavsett vad du vill uppnå. Men man ska ha i beaktning att det är viktigt att följa kartan man lagt upp. Är man redo för detta ska man välja denna behandlingen. Tid ca 90 min- 2 tim. Pris: 1200 kr/ tim.


Reiki kurs 1: Denna utbildning initieras du till Reiki healer som du kan utföra på dig själv och dina nära. Din utveckling inom dig själv blir mer medveten och du får mer medvetna val till dig själv. Kursen ligger på en dag. Reiki healing är fantastiskt lugnande och har för min egen del hjälpt mig massor när jag varit ute och rest på mina uppdrag då det varit mycket arbete. Där infinner sig sådant lugn i både kropp och sinne som gynnar ens vardag oavsett om man har mycket eller lite att göra. Ingår kurs material och lätt lunch. Pris 1750 kr.


Reiki kurs 2: Här initieras du till distans healer och ytterligare utveckling i dig själv. Här kommer du att kunna skicka Reiki healing både till klienter, vänner, jorden etc. Ett fantastiskt sätt att både hjälpa sig själv och hjälpa andra även om de befinner sig på andra sidan jordklotet. Kursen ligger på 2 dagar. Ingår kurs material och lätt lunch. Pris 2850 kr.


Reiki kurs 3: Du initieras i denna utbildningen till Reiki Master, vilket i första hand handlar om din egen utveckling i att vara master i dig själv och din egen värld för att sen kunna dela med dig och ha förmågan att lära ut detta till andra, om du vill blir du en Reiki lärare. Vilket inte alla vill bli utan det känner man om man får dragning till detta ändamål. Här har du också tillgång till att välja mellan Reiki Master och Reiki Master med den Tibetanska läran med den violetta flamman. Den violetta flamman är en fantastisk rensande energi som rensar bort lägre energier. I kursen ingår kurs material och lätt lunch och ligger på 2 och en halv dag. Pris Reiki Master: 7000 kr. Pris Reiki Master Med den tibetanska läran: 9000 kr