Workshop i skönhetens tecken 18/3-19/3-2023

As above so below, as within so without, as the universe, so the soul.

Hermes Trismegistus

Som utbildad undersköterska, hår och makeup artist och Meditations ledare välkomnar jag dig till denna härliga workshop som handlar om kärleken till dig själv och din egen inre kraft.

Vill du vara med på meditationer ute i naturen (om vädret tillåter) annars inne, bara få känna in var du befinner dig och gå in i dig själv, släppa sådant som inte gynnar dig längre, tanka in energi och känna dig vacker insida som utsida, är denna workshopen för dig.

Du kommer få en härlig energi kick och med dessa möten träffa likasinnade. Skratta och gråta, bara vara, dela med dig om du vill eller inte, och känna att du lär dig något nytt, att du är inte ensam, och ger dig själv en fantastisk stund som kommer gynna dig framåt. Nya dörrar öppnas alltid när du möter dig själv.

Jag utbildade mig till meditations ledare, då jag varit 6 år i rad på Meditations resor, utomlands, en fantastisk möjlighet jag själv inte ångrar. Jag har förstått innebörden av hur mycket man egentligen håller hårt om, sådant som egentligen är gammalt men som håller en tillbaka om man inte släpper taget. Jag har gråtit och jag har skrattat och fått vänner för livet. Det är en ovärderlig ynnest att ha kommit närmre sig själv, öppnat sin intuition till sig själv så att man gör helt enkelt bättre val i livet till sig själv. Väljer gör man varje sekund, utan att tänka sig för. Tankar styr mer än vad man tror. Livet är fantastiskt och härligt om man tillåter det.

Pris: 4. 500 kr


Ingår:

  • Kompendium
  • Lunch
  • Fika
  • Olika former av meditation ute i naturen. Hitta stillheten inom dig.
  • Prova på tekniker med Gua Sha och ansikts yoga.
  • Se ditt eget värde precis där du befinner dig.
  • Massor med gråt, skratt och glädje i alla former.
  • Om man vill och är modig, tar man med sista dagen, sitt eget smink, så vägleder jag dig när du lägger din egen makeup, med lite tips. Enkla men effektiva tips. Kanske du inte vet hur du skall lägga din ögonskugga, eller hur du kan sätta ditt läppstift för ett snyggt resultat, då visar jag dig vägen. Som en liten bonus.

Det skall bli härligt att ha dig med på denna workshop!

Anmälan sker på tel: 070-7153797

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...