Välkommen till min nyhet Reiki Room.

Eva Lurell Bild Skönhet och hälsa.


Allt hänger i hop, att må bra inombords gör att du glänser.


Jag har under alla år både som Makeup artist, hår stylist och fotograf tagit hand om alla modeller som ska framföra underverk framför kameran. Där kommer jag in som Coach, makeup artist, fotograf. Jag har lärt mig mycket under årens lopp och har massor med erfarenhet. En utveckling som jag är fantastisk tacksam för. Under pandemin har jag också tagit tillfället i akt att utbilda mig till undersköterska med inriktning akutsjukvård. Vilket jag också arbetat med under semester vikariaten.


Nu bygger jag upp Reiki Room för att kunna förmedla både min kunskap och ge fina behandlingar till den som känner sig vill ha ett lyft i livet med att ägna sig en stund till sig själv.


Jag är utbildad Reiki Master, Meditations ledare och Medium och undersköterska med inriktning akutsjukvård. Jag anser att jag finns där jag behövs!


Här finns olika behandlingar att välja mellan och önskar dig varmt välkommen till Reiki Room i Nybrostrand. Reiki Room


Modell: Kajsa Lindström

Fotograf : Peter IRGENS


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...